Privacyverklaring (el)
19525
page-template-default,page,page-id-19525,bridge-core-2.9.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-27.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18605,elementor-page elementor-page-19525

Privacyverklaring met betrekking tot deze website

Logic Data, gevestigd aan Laan van Vredenoord 21a, 2289 DA Rijswijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Logic Data
Laan van Vredenoord 21a
2289 DA Rijswijk
Tel. 070-4152583

Persoonsgegevens die wij verwerken

Logic Data verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Naam
– Telefoonnummer
– E-mailadres

Via cookies en vergelijkbare technieken kunnen Google en Teamviewer ook (al of niet mede voor Logic Data) persoonsgegevens verwerken, waaronder uw ip-adres. Dit is niet volledig onder onze controle. Zie hiervoor het kopje ‘Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken’.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Logic Data verzamelt via deze website geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens.
Logic Data heeft tevens niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via privacy@logicdata.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Logic Data verwerkt de persoonsgegevens Naam, Telefoonnummer en E-mailadres via deze website voor de volgende doelen:
– U kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
De grondslag voor het verwerken van de persoonsgegevens is de toestemming die u geeft op het contactformulier, zonder welke de gegevens daarop niet door ons verwerkt (kunnen) worden.
Via cookies en vergelijkbare technieken kunnen Google en Teamviewer ook (al of niet mede voor Logic Data) persoonsgegevens verwerken, waaronder uw ip-adres. Zie hiervoor het kopje ‘Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken’.

Geautomatiseerde besluitvorming

Geautomatiseerde besluitvorming vindt niet plaats.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Logic Data bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende persoonsgegevens:
– Naam, Telefoonnummer, E-mailadres: deze gegevens worden binnen 1 maand verwijderd nadat ze niet meer nodig zijn voor het uitvoeren van onze dienstverlening.

Delen van persoonsgegevens met derden

Logic Data verstrekt persoonsgegevens uitsluitend aan derden als dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Wel worden in bepaalde gevallen cookies geplaatst door ons en door derden zoals Google en Teamviewer:

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Deze website maakt gebruik van cookies.

Noodzakelijke cookies (altijd toegestaan):

  • CookieConsent: wordt gebruikt om uw toestemmingen bij te houden.
  • Teamviewer: als u op de Hulppagina komt, plaatst Teamviewer een cookie.

Alle cookies:

  • De noodzakelijke cookies, zoals hierboven beschreven.
  • Google remarketing: Er wordt een cookie geplaatst om u op andere sites Logic Data advertenties te kunnen laten zien.
  • Google Maps:  Op de contactpagina vindt u een plattegrond. Daardoor krijgt u cookies die ervoor kunnen zorgen dat u gerichte advertenties krijgt.

We hopen dat u ‘Alle cookies toestaan’ wilt kiezen, want we gebruiken het om u op de hoogte te houden van weetjes over FysioLogic. Maar u bent volledig vrij om te kiezen wat u wilt.

Op de pagina Privacyverklaring kunt u links vinden om van alles rond cookies (alsnog) aan of uit te zetten, ook bij Google en Networkadvertising.org.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven.

Uw toestemming geldt voor de volgende gebieden: logicdata.nl

Cookieverklaring laatst bijgewerkt op 10/8/21 door Cookiebot:

Noodzakelijk (5)

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

NaamAanbiederDoelVervaltermijnType
ASPSESSIONID# [x2]Poll-Maker
Quizmaker
Houdt gebruikersstatussen over paginabezoeken bij.SessionHTTP Cookie
CONSENT [x2]YouTubeGebruikt om te detecteren of de bezoeker de marketingcategorie in de cookie-banner heeft geaccepteerd. Deze cookie is nodig voor GDPR-naleving van de website.5928 dagenHTTP Cookie
CookieConsentCookiebotSlaat de cookiestatus van de gebruiker op voor het huidige domein. I.v.m. AVG.1 jaarHTTP Cookie

Voorkeuren (1)

Voorkeurscookies zorgen ervoor dat een website informatie kan onthouden die van invloed is op het gedrag en de vormgeving van de website, zoals de taal van uw voorkeur of de regio waar u woont.

NaamAanbiederDoelVervaltermijnType
yt-player-bandaid-hostYouTubeGebruikt om de optimale videokwaliteit te bepalen op basis van het apparaat van de bezoeker en netwerkinstellingen.PersistentHTML Local Storage

Statistieken (8)

Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

NaamAanbiederDoelVervaltermijnType
_gaGoogleRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.2 jaarHTTP Cookie
_gatGoogleGebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen1 dagHTTP Cookie
_gidGoogleRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.1 dagHTTP Cookie
_hjAbsoluteSessionInProgressHotjarDeze cookie wordt gebruikt om bij te houden hoe vaak een website door verschillende bezoekers wordt bezocht – dit wordt gedaan door de bezoeker een willekeurige ID toe te wijzen, zodat dezelfde bezoeker niet twee keer wordt geteld.1 dagHTTP Cookie
_hjFirstSeenHotjarDeze cookie wordt gebruikt om vast te stellen of de bezoeker de website eerder heeft bezocht, of dat hij of zijn een nieuwe bezoeker is op de website.1 dagHTTP Cookie
_hjidHotjarStelt een unieke ID in voor de sessie. Hierdoor kan de website voor statistische doeleinden gegevens over bezoekersgedrag verkrijgen.1 jaarHTML Local Storage
_hjIncludedInPageviewSampleHotjarBepaalt of de navigatie van de gebruiker moet worden geregistreerd in een bepaalde tijdelijke statistische aanduiding.1 dagHTTP Cookie
collectGoogleGebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen.SessionPixel Tracker

Marketing (18)

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

NaamAanbiederDoelVervaltermijnType
_gcl_auGoogle Tag ManagerGebruikt door Google AdSense om te experimenteren met de efficiëntie van advertenties op websites die hun services gebruiken.3 maandenHTTP Cookie
IDEGoogleGebruikt door Google DoubleClick om de acties van de websitegebruiker te registreren en te rapporteren na het bekijken of klikken op een van de advertenties van de adverteerder met het doel de effectiviteit van een advertentie te meten en om gerichte advertenties aan de gebruiker te presenteren. Wordt gebruikt voor Logic Data marketing.1 jaarHTTP Cookie
pagead/1p-user-list/#GoogleWordt gebruikt om bij te houden of de bezoeker interesse heeft getoond in specifieke producten of evenementen op meerdere websites en detecteert hoe de bezoeker tussen sites navigeert – Dit wordt gebruikt voor het meten van advertentie-inspanningen en vergemakkelijkt de betaling van verwijzingskosten tussen websites.SessionPixel Tracker
pagead/landing [x2]GoogleVerzamelt gegevens over bezoekersgedrag van meerdere websites, om meer relevante advertenties weer te geven – Hierdoor kan de website ook het aantal keren dat de bezoeker dezelfde advertentie te zien krijgt beperken.SessionPixel Tracker
test_cookieGoogleGebruikt om te controleren of de browser van de gebruiker cookies ondersteunt. Wordt gebruikt voor Logic Data marketing.1 dagHTTP Cookie
VISITOR_INFO1_LIVEYouTubeProbeert de bandbreedte van gebruikers te schatten op pagina’s met geïntegreerde YouTube-video’s.179 dagenHTTP Cookie
YSCYouTubeRegistreert een unieke ID om statistieken bij te houden van welke video’s van YouTube de gebruiker heeft gezien.SessionHTTP Cookie
yt.innertube::nextIdYouTubeRegistreert een unieke ID om statistieken bij te houden van welke video’s van YouTube de gebruiker heeft gezien.PersistentHTML Local Storage
yt.innertube::requestsYouTubeRegistreert een unieke ID om statistieken bij te houden van welke video’s van YouTube de gebruiker heeft gezien.PersistentHTML Local Storage
yt-player-headers-readableYouTubeVerzamelt gegevens over bezoekersinteractie met de video’s van de website – Deze gegevens worden gebruikt om de video’s van de website relevanter te maken voor de bezoeker.PersistentHTML Local Storage
yt-remote-cast-availableYouTubeBewaart de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met ingesloten YouTube-videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-cast-installedYouTubeBewaart de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met ingesloten YouTube-videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-connected-devicesYouTubeBewaart de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met ingesloten YouTube-videoPersistentHTML Local Storage
yt-remote-device-idYouTubeBewaart de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met ingesloten YouTube-videoPersistentHTML Local Storage
yt-remote-fast-check-periodYouTubeBewaart de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met ingesloten YouTube-videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-session-appYouTubeBewaart de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met ingesloten YouTube-videoSessionHTML Local Storage
yt-remote-session-nameYouTubeBewaart de voorkeuren van de videospeler van de gebruiker met ingesloten YouTube-videoSessionHTML Local Storage

Niet geclassificeerd (3)

Niet-geclassificeerde cookies zijn cookies die we nog aan het classificeren zijn, samen met de aanbieders van afzonderlijke cookies.

NaamAanbiederDoelVervaltermijnType
session-kntrlogicdata.nlIn afwachtingSessionHTML Local Storage
Tracking%5FSID [x2]Poll-Maker
Quizmaker
In afwachtingSessionHTTP Cookie

10. Gebruik van Google Remarketing (Engels):
This website uses the remarketing feature from Google Inc. This feature is used to present website visitors interest-based advertising within the Google ad network. A “cookie” is stored in the browser of a visitor to the website that enables the visitor to be recognized again later when visiting these websites, which are a part of the advertising network from Google. On these pages, the visitor can be presented with advertisements that relate to content that the visitor has previously called up on websites that use the remarketing feature from Google.
According to its own policy, Google does not collect any personal data with this process. Nevertheless, if you do not want to use the remarketing feature from Google, you can disable it by changing the appropriate settings at https://www.google.com/settings/ads. Alternatively, you can disable the use of cookies for interest-based advertising via the advertising network initiative, by following the instructions at https://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Logic Data en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar privacy@logicdata.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Logic Data wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Logic Data neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via privacy@logicdata.nl