Logic Data | Over ons
15631
page-template-default,page,page-id-15631,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

al 40 jaar leveren wij praktijksoftware voor
fysiotherapeuten en andere paramedici

wij zijn de goedkoopste, reken maar uit
géén extra of ‘verborgen’ kosten, bij ons is alles inclusief!
u kunt onze software 3 maanden gratis proberen, zonder verplichtingen
indien nodig kunnen wij maatwerk leveren voor uw praktijk
wij zijn geen eendagsvlieg, wij bestaan al 40 jaar!
bekijk eens enkele screenshots van wat onze software kan

Het team van Logic Data

Ons team bestaat uit gespecialiseerde medewerkers met elk hun eigen expertise. De functies laten zich het best aanduiden in het Engels, maar de medewerkers spreken gewoon Nederlands en bevinden zich ook in Nederland!

Emile Linkers
Emile Linkers

Senior EPD Specialist

Ruud Linkers
Ruud Linkers

CEO, Chief Butler

Frits Luteijn
Frits Luteijn

Developer

Arjen Storm
Arjen Storm

Head of R&D, Helpdesk Employee

Christa Zandvliet
Christa Zandvliet

Head of Helpdesk, Developer, Finance

64874873_10157324302934308_1607275374612316160_n
Dick Hoogeboom

Head of Marketing
(ZZP)

Robert de Bok
Robert de Bok

General Manager, Developer

Wouter Groenman
Wouter Groenman

Developer

Peter Kingma
Peter Kingma

Helpdesk Employee

Onze focus ligt niet op het zo snel mogelijk en met zo min mogelijk kosten veel geld verdienen, maar we kijken naar wat een praktijk nodig heeft voor een goede moderne bedrijfsvoering. Dus geen snel gemaakt goedkoop glanzend plastic zonder veel toegevoegde waarde, maar een degelijk, up-to-date pakket, boordevol diepgang en werkelijke functionaliteit.

Kijk eens naar de inhoud van het pakket. Daar komt het tot uiting in diverse zaken.

U een fijn gevoel, wij een fijn gevoel!

Partners

MediQuest

MediQuest verzorgt voor fysiotherapiepraktijken en individuele therapeuten complete patiënttevredenheidsmetingen met de PREM Fysiotherapie. Patiënten worden uitgenodigd om via een vragenlijst de ontvangen zorg te beoordelen. De resultaten bieden praktijken concrete en waardevolle aanknopingspunten om de zorg (verder) te verbeteren.

Qualiview

Qualiview is een gebruiksvriendelijk en geavanceerd platform dat geautomatiseerd data verzamelt, waardoor inzicht wordt verkregen in kwaliteitsindicatoren, procesverloop en uitkomsten. Daarnaast is Qualiview bezig een patiëntvolgsysteem te ontwikkelen dat ook inzicht biedt in het totale zorgtraject van patiënten. Hierdoor kunnen zorgaanbieders hun zorgverlening aanpassen zodat op efficiënte wijze zorg verleend kan worden.

Physitrack
Physitrack

Met Physitrack is het mogelijk om via FysioLogic oefeningen en voorlichting mee te sturen, zowel online, via de app als op papier. Daarnaast is het eventueel mogelijk om via chat en videobellen contact te houden met uw patiënt. Met de koppeling tussen FysioLogic en Physitrack kunt u direct vanuit het EPD aan de slag.

FitControl

FitControl produceert en levert unieke, rekenkundige software aan de fitness,- fysio,- en beautybranche, waarmee persoonlijke trainings- en oefenschema’s gegenereerd kunnen worden die naadloos aansluiten bij de behoeften en de wensen van de consument. In deze software kunnen n.a.w. gegevens vanuit FysioLogic geïmporteerd worden.

Historie van Logic Data

Logic Data is opgericht in 1978 door Ruud Linkers. In 1980 heeft hij het programma FysioLogic op de markt gebracht.

Door de jarenlange ervaring van Logic Data en intensief contact met haar gebruikers, heeft Logic Data zich ontwikkeld tot een bedrijf dat de paramedische branche kent als geen ander.