Veelgestelde vragen
16507
page-template-default,page,page-id-16507,page-parent,bridge-core-2.9.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-27.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18605,elementor-page elementor-page-16507
Heeft u een vraag?

FAQ

Wij zijn beop maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren. Op e-mail proberen wij binnen 24 uur te reageren. En op deze pagina vindt u de antwoorden op veel gestedle vragen.

FysioLogic is software van voor paramedici om de hele bedrijfsvoering mee te doen. FysioLogic is speciaal ontwikkeld voor fysiotherapeuten, oefentherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten, acupuncturisten en alle andere paramedici en genezers.

Met FysioLogic kunnen paramedici de hele bedrijfsvoering doen, namelijk het declareren bij zorgverzekeraars, het vastleggen van patientgegevens (EPD), verkopen bijhouden én boekhouden. Als u FysioLogic gebruikt heeft u dus geen apart Boekhoudprogramma nodig.

Nee, integendeel. FysioLogic bestaat in 2020 ruim 40 jaar. Hiermee is FysioLogic het langst op de markt van alle aanbieders.

FysioLogic is absoluut niet duur. Wij zijn bewezen goedkoper dan veel andere aanbieders van bedrijfsoftware voor paramedici. Wij bieden bijvoorbeeld een ingebouwd Boekhoudpakket in FysioLogic. Als u FysioLogic gebruikt heeft u dus geen apart, duur Boekhoudprogramma nodig.

Wij hebben een pagina gemaakt waar u kunt berekenen wat FysioLogic u ongeveer kost.

Ja, u hoeft alleen maar een browser op uw mobiele device te hebben. Daardoor werkt FysioLogic dus op ieder apparaat met een internetverbinding en een browser.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.