Heeft u een andere vraag?

070 - 415 25 83 info@logicdata.nl

Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar. Op e-mail proberen wij binnen 24 uur te reageren. 

FysioLogic is software van voor paramedici om de hele bedrijfsvoering mee te doen. FysioLogic is speciaal ontwikkeld voor fysiotherapeuten, oefentherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten, acupuncturisten en alle andere paramedici en genezers.

Wij helpen u graag en gratis met de overstap naar FysioLogic. Of dit zonder problemen zal gaan, kunnen wij niet vooraf beloven, maar wij hebben know how met de omzetting naar FysioLogic. 

Wij draaien er niet om heen, wij willen uw praktijk graag als klant. U kunt van ons op aan, wij bestaan niet voor niets al 40 jaar.

Ons aanbod voor uw praktijk:

  • u mag onze praktijksoftware ‘FysioLogic’ 6 maanden (!) gratis proberen.
  • u mag gebruik maken van ons gratis boekhoudprogramma.
  • wij hebben veel Internet Marketing expertise. Om uw nieuwe zaak een vliegende start te geven, mag u hier 6 maanden gratis gebruik van maken!

Hiermee bespaart u direct een hoop geld. Als FysioLogic niet bevalt, gaan we na de proefperiode zonder verplichtingen uit elkaar.

U heeft dus veel te besparen en niets te verliezen.

Met FysioLogic kunnen paramedici de hele bedrijfsvoering doen, namelijk het declareren bij zorgverzekeraars, het vastleggen van patientgegevens (EPD), verkopen bijhouden én boekhouden. Als u FysioLogic gebruikt heeft u dus geen apart Boekhoudprogramma nodig.

Nee, integendeel. FysioLogic bestaat in 2020 ruim 40 jaar. Hiermee is FysioLogic het langst op de markt van alle aanbieders.

FysioLogic is absoluut niet duur. Wij zijn bewezen goedkoper dan veel andere aanbieders van bedrijfsoftware voor paramedici. Wij bieden bijvoorbeeld een ingebouwd Boekhoudpakket in FysioLogic. Als u FysioLogic gebruikt heeft u dus geen apart, duur Boekhoudprogramma nodig.

Wij hebben een pagina gemaakt waar u kunt berekenen wat FysioLogic u ongeveer kost.

Ja, u hoeft alleen maar een browser op uw mobiele device te hebben. Daardoor werkt FysioLogic dus op ieder apparaat met een internetverbinding en een browser.