Veelgestelde vragen - Logic Data
16507
page-template-default,page,page-id-16507,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
FysioLogic is software van voor paramedici om de hele bedrijfsvoering mee te doen. FysioLogic is speciaal ontwikkeld voor fysiotherapeuten, oefentherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, diëtisten, acupuncturisten en alle andere paramedici en genezers.
Het is mogelijk om van een ander pakket naar FysioLogic over te stappen. Vrijwel altijd kunnen wij uw patiëntgegevens omzetten naar FysioLogic, zodat u niet alles opnieuw hoeft in te voeren. De implementatie van de software doen wij gratis. Neemt u contact met ons op als u meer wilt weten over overstappen.
Met FysioLogic kunnen paramedici de hele bedrijfsvoering doen, namelijk het declareren bij zorgverzekeraars, het vastleggen van patientgegevens (EPD), verkopen bijhouden én boekhouden. Als u FysioLogic gebruikt heeft u dus geen apart Boekhoudprogramma nodig.
FysioLogic bestaat in 2020 40 jaar en is het langstlopende softwarepakket voor paramedici. De eerste versie van FysioLogic verscheen slechts een paar jaar nadat Neil Armstrong als eerste mens op de maan betrad. U hoeft dus niet bang te zijn dat wij van het toneel verdwijnen. Wij zijn bewezen een betrouwbare partner voor de lange termijn.
FysioLogic is absoluut niet duur. Wij zijn bewezen goedkoper dan veel andere aanbieders van bedrijfsoftware voor paramedici. Wij bieden bijvoorbeeld een ingebouwd Boekhoudpakket in FysioLogic. Als u FysioLogic gebruikt heeft u dus geen apart, duur Boekhoudprogramma nodig. Wij hebben een pagina gemaakt waar u kunt berekenen wat FysioLogic ongeveer kost.
Wij helpen u graag en kosteloos met de overstap van Intramed naar FysioLogic. Of dit probleemloos zal gaan kunnen wij niet vooraf beloven, maar wij hebben veel kennis en de nodige ervaring met de overstap van Intramed naar FysioLogic.
Maakt u zich geen zorgen. Onze Helpdesk helpt u hier mee op weg. Zij hebben reeds honderden installaties gedaan. U kunt kiezen tussen een lokale installatie van FysioLogic of een installatie in de cloud bij een hostingbedrijf.
Als u wilt overstappen naar FysioLogic kunt u het beste eerst contact opnemen met ons. Wij leggen het proces van overstappen uit en kunnen de mogelijkheid bieden om 3 maanden FysioLogic eerst te proberen.
Nee, er is geen app van FysioLogic.
Logic Data is de naam van ons bedrijf en FysioLogic de naam van ons softwarepakket voor paramedici.
Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en inzicht in de gang van zaken bij uw praktijk. Op deze manier kunnen wij u het beste vertellen wat FysioLogic voor u kan toevoegen. Het liefst komen we daarom bij u op kantoor óf nodigen wij u uit bij ons. Als u echter graag een eerste indruk wilt van FysioLogic, kunt u een Online Demo aanvragen.
Ja, wij helpen u graag om van een ander pakket naar FysioLogic over te stappen. Vrijwel altijd kunnen wij uw patiëntgegevens omzetten naar FysioLogic, zodat u niet alles opnieuw hoeft in te voeren. De implementatie van de software doen wij gratis bij u op lokatie. Neemt u contact op met ons als u van onze overstapservice gebruik wilt maken.
Nee, nog niet. Wij werken hier wel aan. Deze brochure is op 14 november 2019 gereed en komt beschikbaar als download op onze website.
Absoluut. FysioLogic bestaat immers al 40 jaar en is het langstlopende softwarepakket voor paramedici. Uiteraard hebben we dus referenties. Bel of mail gerust een referentie.
FysioLogic bestaat in 2020 40 jaar en gemiddeld zijn onze medewerkers liefst 21,3 jaar in dienst. Samen hebben we dus honderden jaren ervaring in uw materie. Geen enkele andere aanbieder heeft zoveel ervaring in huis.
Ja, in tegenstelling tot veel andere aanbieders is dit bij ons mogelijk. Als u dus een bepaald idee heeft wat uw praktijksoftware zou moeten kunnen, deel dit met ons. Samen kijken we of we dit mogelijk kunnen maken.
Ja, er is een cloud versie van FysioLogic. U mag FysioLogic onderbrengen bij een hostingbedrijf waar u graag mee samenwerkt óf bij onze partner Virtual Computing. Het voordeel van onze partner is dat ze precies bekend zijn met de instellingen van onze software. Wij raden u dit dus aan, maar verplichten u tot niets.
FysioLogic heeft koppelingen met aanbieders van huiswerkoefeningen, bijvoorbeeld Huiswerkoefeningen.nl, Physitrack. De huiswerkoefeningen van FysioLogic laten cliënten zien hoe ze moeten oefenen. Op de juiste manier oefenen draagt immers bij aan een sneller herstel.
Ja, vanuit FysioLogic kunt u declaraties sturen naar Famed. Famed heet overigens tegenwoordig Infomedics.
Loading...